Een Stigra concept


Creatief Staal is een Stigra concept.  Een logisch, iet of wat eigenwijs, concept wat naadloos blend met onze interieur tak. De perfecte stalen deur, industriĆ«le glaswanden en andere creatief staal passend bij jouw interieur. Staal is een eyecatcher in ieder interieur. Van woning tot kantoor. Door het gebruik van staal gaat er geen licht verloren en blijven ruimtes hun eigen unieke eigenschappen houden.

Eindeloze mogelijkheden


Stalen draai- of scharnierdeuren, deze deur scharniert in een stalen kozijn. Net als een gewone deur.


Stalen taatsdeuren, deze deur heeft een scharnier in de deur verwerkt. De taatsdeur draait om een pin in de vloer en het plafond, nagenoeg onzichtbaar. Het lijkt alsof de taatsdeur zweeft. Een kozijn is niet nodig, de taatsdeur kan tussen twee wanden sluiten. De taatsdeur opent licht en sluit automatisch.


Stalen schuifdeuren, deze deuren zijn ruimtebesparend, moeiteloos schuiven de ranke deuren langs de wand waardoor er vrijwel geen ruimte nodig is en de vertrekken toch van elkaar worden gescheiden. Bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig en het schuifsysteem kan zonder moeite het gewicht van de deuren verplaatsen.

Creatief


Heb je zelf iets in gedachten? Een uniek stukje staal? Wij helpen je graag verder om jouw dromen werkelijkheid te laten worden! De mogelijkheden zijn oneindig. Van materiaal, tot kleur, look & feel. Creatief is "our middlename" en wij zijn pas tevreden als jij dat bent!