MAATWERK STAAL

Een nieuw Stigra concept is geboren! De perfecte stalen deur, industriële glaswanden en andere creatief staal passend bij jouw interieur. Staal is een eyecatcher in ieder interieur. Van woning tot kantoor. Er gaat geen licht verloren en ruimtes blijven hun eigen unieke eigenschappen houden. 


EINDELOZE MOGELIJKHEDEN

  • Stalen draai- of scharnierdeuren, deze deur scharniert in een stalen kozijn. Net als een gewone deur. 
  • Stalen taatsdeuren, deze deur heeft een scharnier in de deur verwerkt. De taatsdeur draait om een pin in de vloer en het plafond, nagenoeg  onzichtbaar. Het lijkt alsof de taatsdeur zweeft. Een kozijn is niet nodig, de taatsdeur kan tussen twee wanden sluiten. De taatsdeur opent licht en sluit automatisch.
  • Stalen schuifdeuren, deze deuren zijn ruimtebesparend, moeiteloos schuiven de ranke deuren langs de wand waardoor er vrijwel geen ruimte nodig is en de vertrekken toch van elkaar worden gescheiden. Bouwkundige aanpassingen zijn niet nodig en het schuifsysteem kan moeiteloos het gewicht van de deuren verplaatsen.


CREATIEF

Heb je zelf iets in gedachten? Een uniek stukje staal? Wij helpen je graag verder om jouw dromen werkelijkheid te laten worden! De mogelijkheden zijn oneindig. Van materiaal, tot kleur, look & feel.  Creatief is "our middlename" en wij zijn pas tevreden als jij dat bent! 

VAN HOLLANDSE BODEM

De productie  van al ons prachtig staal vindt plaats op Hollandse bodem. Handgemaakt in onze eigen werkplaats. We plaatsen met veel liefde in Nederland, België en Duitsland.